fredag 12. februar 2010

If I ever leave this world alive- Flogging Molly

Salam!

Nå, hvordan har folk det? Folk som ikke har ferie før om en uke, som skal slite seg gjennom en uke med skole, koser dere dere? Det håper jeg inderlig og jeg skal tenke på dere alle sammen når jeg sitter på toget til Marseille imorgen. Hvis noen gidder å lese forbi den svært så *gni det inn* innledningen så ber jeg dere tenke på at mens dere er på skolen har jeg ferie og ikke bare det, men mens dere har ferie så har jeg det også, og jeg er i Norge. Det er nesten slik at jeg syntes synd på dere, men bare nesten.

Så, for å faktisk skrive noe av betydning, imorgen drar jeg altså til Marseille, der skal jeg være sammen med resten av seksjonen i fem dager før jeg tilbringer to *forhåpentligvis* herlige dager i Paris, deretter drar jeg tilbake til Norge for å plage mennesker. (lykke er... everything above). Det deilige med Frankrike er det at selv om det er veldig mye skole til tider, (og av og til overraskende lite), så er det lange ferier. Hva er det? Jo, det er bra.

Ellers går det bra med meg, ettersom dere lurte. Fransken går sin vante gang, gradvis fremover, skole går bra og generelt er det meste ganske bra, så det er jo bra!

Ukens forelskelse er New Moon soundtrack, P.S I love you soundtrack og Into the wild soundtrack. Da vet dere det, løp og kjøp. Hvis ikke dere har spotify slik som yours truly. <3 (obligatorisk fjortishjerte)

Hvordan har dere det da? (som om jeg bryr meg (neida, så klart jeg bryr meg))
feite hjerter
W

5 kommentarer:

 1. Siden jeg er like kul som deg så kan jeg jo svare på denne først? og siden det er lørdag og jeg har ikke et liv, så tar jeg meg GOD tid:)

  Jeg skjønner ikke hvorfor du skal synes synd på oss? Skole er SUPERT! hvem vil ha ferie liksom? SKole hele året sier jeg!

  og siden du bryr deg så har jeg det veldig bra:) BTW vet ikke om dere har fått med dere det, men hilde har fått en sønn tror jeg:) haha, verdens beste foreldre må jeg si! hoho

  Men jeg savner deg! og maiken og mari!! kom hjem:D det er så mye koseligere når dere er hjemme, enn når dere er i F r a n k r i k e:)

  Og jeg må jo nevne at jeg så vår kjære fransklærer Liv marit på Sandvika her om dagen, det var jo kos:) jeg vet ikke om hun så meg, men hun snudde fort i hvertfall... hmm.. skeptisk..

  jaja, Glad i dere!:D<3

  God tur tilbake til Noreg daaaaaaa

  feite hjerter tilbake

  Dina

  SvarSlett
 2. oii, den ble litt rar den, jaja...

  SvarSlett
 3. Du er søt Dina <3

  jeg har knapt nok skole denne uka, så overkokt tilbake. :)

  SvarSlett
 4. misunnelig. veldig misunnelig. jeg vil også til paris!? gleder meg til å bli beæret med din tilstedeværelse snart! <3

  SvarSlett
 5. nooo, ikke into the wild! vi så den i engelsken.. og engelsklæreren vår vet hvordan å gjøre en bra film dårlig for å si det sånn!!! hun pauset den hvert 10 minutt for å spørre oss reflekterende spørsmål, og hoppet over mange kapitler fordi vi ikke hadde tid.. hmf... :)

  men jeg liker at du snart er hjemme!!! :D::DD:

  SvarSlett