fredag 31. juli 2009

Vendredi!

FREDAG!! Tror ikke jeg har gledet meg så mye til en helg på lenge. Alt i alt syntes jeg at forkurset er ganske gøy, men veldig slitsomt. Spiste nettopp risotto avec A, veldig godt og veldig koselig, vi har også spist Ben and Jerry's (verdens beste is) mens vi så på kanskje den særeste og mest random filmen noensinne; Burn after reading. Akkurat nå sitter A og leser slankebøker mens hun skriker etter mer is og kake og jeg, W prøver og ignorere henne. Ja, vi har svært begivenhetsrike liv.

Føler for å skrive en liten anbefalingsliste, har jo allerede dekket tv serier, men har jo alltids filmer, musikk og websider:
Musikk:
1. Shake it av Metro station
2. Jai Ho fra Slumdog millionaire
3. Let me sign av Robert Pattinson

Filmer:
1. Harry Potter 6 (overraskende bra)
2. Max Manus
3. Four weddings and a funeral

Websider:
1. FML (www.fmylife.com)
2. www.thisiswhyyourfat.com (hihihi, ganske disgusting)
3. www.facebook.com (det er avhengihetsskapende! :o)

Au revoir
W

1 kommentar:

 1. iiihh, dere har fått opp bloggen, morro! :) Nå kan jeg endelig stalke dere uten at dere vet det, mouhahaha.

  Burn after reading er genial da :) Jeg så den med ragnar (dere vet hun litt rare, som er i feiteland nå) en gang, og hun skjønte den ikke ( ? ). Den er jo fantastisk random og merkelig satt sammen, jeg liker filmer som ikke har noe poeng, det er jo morsomt!

  Og jeg lurer også på når forklaringen på bloggnavnet kommer. Kanskje er det fransk, kanskje er det latinsk, kanskje har det ikke noen mening i det hele tatt? (ikke det at jeg ikke er en flink kodeknekker, tenker bare at resten av verden kanskje ikke har skjønt det enda (a) )

  jeg liker dere. jeg ikke komme til å glemme dere. dere ikke må glemme oss heller.

  xoxo G (for å følge de ubertøffe kodenavntrenden deres)

  SvarSlett