fredag 25. desember 2009

God jul!

Jada, nå sitter jeg her i sengen, med alle mine finefine gaver og tenkte jeg skulle skrive et lite blogginnlegg som ingen kommer til å lese; God jul da folk!

Var nettopp innom bloggen til en viss Heidi Alexandra Olsen som har gjort så stor suksess med sin life of a barbie blogg. Etter å ha skumlest noen dumme utsagn, noen latterlige utsagn og sett på et dusin bilder av en jente som virkelig bruker alt for mye sminke kom jeg til å lure på om ikke det hele bare var ett eller annet giga pr triks. For hvor genialt ville det ikke vært å utgi seg som en sånn type og sitte å skrive bullshit dagen lang og så tjene penger på det! Nesten sånn at jeg føler for å gjøre det selv. Jo mer jeg tenker over det, desto mer sannsynlig virker det, fordi at jenta er jo nærmest en stereotype av en stereotype, en parodi av en parodi. Tenk om hun sitter der hjemme og ler over alle som faller pladask for hennes fasade, ler av alle de stygge kommentarene og smiler lurt til alle som forguder henne.

Kanskje er alle disse ekstreme typene; Chris Crocker, Lars Tangen, Heidi Alexandra Olsen egentlig bare litt små geniale mennesker som har funnet en underholdene måte å tjene penger på og samtidig skaffe seg litt berømmelse. Kanskje de kommer sammen en gang i måneden og ler over alle oss som lures trill rundt?

I forbindelse med dette velger jeg da og endre retningen denne bloggen tar, drit i livet i Frankrike, nå blir det utelukkende skrevet om jakt på ulv, tigere og homofile, jeg skal anskaffe meg en hagle og så kan jeg ta dere alle med på jakten.

Juleklemmer
W

2 kommentarer:

  1. Hei på deg! Jeg er så glad for at du skriver så bra. Så deilig å lese igjennom et innlegg og ikke oppdage en eneste skrivefeil! :) Tror det må ligge i familien... Det er alt for mange bloggere her i landet som overhodet ikke har fulgt med i norsktimene!

    SvarSlett