lørdag 5. desember 2009

lørdagsblogg

Hallo!
Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jul, jeg gleder meg så sinnsykt mye. Ikke at jeg ikke er glad for at jeg dro til Frankrike, for jeg er det og jeg trives veldig godt, men herregud så deilig det blir å komme hjem til dere, mennesker.

juljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljuljul

Igår bakte jeg pepperkaker med resten av seksjonen, det var veldig koselig, selv om jeg var ganske sliten allerede etter en lang uke. Tok også svineinfluensa vaksine så nå bør jeg ikke bli syk, bortsett fra at jeg faktisk ble forkjølet ettersom jeg måtte sitte i en kald gymsal i fire timer før jeg kunne ta vaksinen. Var visst veldig problematisk med papirer man trenger i frankrike osv, bla, bla, bla

Så ja, på fredag er det Lucia, endelig, tror vi har øvd på det i nærmere to måneder snart. Jeg skal også pynte pepperkakehuset vi lagde igår på etter eller annet tidspunkt i løpet av uken, nam, melis.

Hmm ellers er det ikke sånn super mye å oppdatere om...
Hvordan går det i Norge?

Klemmer
W

3 kommentarer:

 1. Norges vær oppfører seg frekt (noe som betyr; koselig snø!! : D, regn..., KOSELIG SNØ!! <3, reeegn...) Ellers er det jul og snart kommer du hjem! : D Gleder meg velidg til å se deg igjen!!
  <3

  SvarSlett
 2. hææ er ikke santalucia på søndag? :O

  men jeg savner deg også menneske!
  gleder meg til dere kommer hjem!
  og til du kommer til katta! det blir kos <3 :D OG vi starter klokken 10, så vi kan sove lenge <3

  SvarSlett