fredag 13. november 2009

fredagdentrettende

dagens bursdagsbarn: Rannei
dagens digge person: Hvem ellers enn Robert Pattinson?
dagens kjipe fag: matte; blæ
dagens kortspill: boble

dagens fotograf: Robert Doisneau (tror/håper det staves sånn)
dagens blogg: http://www.sartorialist.com/ <3

Salut mennesker!
Enda en opplevelsesrik uke er over, selv om den egentlig ikke var så opplevelsesrik? (noe å tenke på)

Hva har andre folk gjort i løpet av uken? Jeg har i hvertfall drasset en tung sportsbag frem og tilbake mellom internatet og vertsen, vært på middag hos en av terminalene, hatt skole, men heldigvis ikke uoverkommelige mengder med lekser, øvd på sanger til den obligatoriske Lucia festen de norske holder i Bayeux for lærerene. Btw, gjett hvem som skal være Lucia?

Nå er det faktisk bare tre dager igjen og så er det en måned til jeg skal hjem til jul! Det blir så deilig, gleder meg massemasse. Prøvde faktisk å få tak i sånn countdown greie til å ha på bloggen, men det gikk ikke (at jeg er teknologisk utfordret var kanskje også et problem?) Ellers sånn siden jeg skriver om countdown saker/ting/greier, nå er det bare en skoleuke igjen før vi blir fullt integrert i den franske klassen (:O), neida, jeg gleder meg egentlig for jeg tror at fransken blir mye bedre mye fortere med en gang vi får full fransk timeplan. Dessuten får vi flere fritimer ;)

Tja, var det noe mer å si da? JO, omg, nå glemte jeg nesten! Tredagers (digg fyr på internatet for de som ikke er in the know) bisset meg idag, ganske random og kleint, men han er jo skikkelig digg, og selv om bissing er normalt i frankrike har jeg aldri sagt mer enn sånn fem ord til ham før så det var liksom ikke helt vanlig situasjon. Uansett, nevnte jeg at fyren er digg! (Ja, jeg liker å objektifisere gutter)

<3
W

4 kommentarer:

 1. Jeg liker at du oppdaterer bloggen din mer enn visse andre person her :)

  SvarSlett
 2. jeg liker at du er litt tidsforvirret og tror du skal hjem om tre dager :)

  SvarSlett
 3. haha, skulle skrive tre dager igjen og så er det en måned til jul :P

  Ragnhild: Jeg vet, jeg er faktisk mest aktiv på denne bloggen, så :)

  SvarSlett
 4. så lenge du holder deg til å bisse, Elisabeth ! -daddy cool & sister love

  SvarSlett