fredag 29. januar 2010

kline?

Dette blir da det tredje eller fjerde innlegget jeg poster idag, greit nok to var ikke skrevet av meg, men likevel. Snart blir jeg sånn som Voe og alle disse andre blogg.no menneskene jeg ser sånn opptil, nei, sier bare blogspot all the way. :p.

Bayeux=mange lekser, mange prøver og generelt en litt stressende følelse av at det alltid er noe du skulle/burde gjort. Jaja, det er livet er det ikke?

Midt blant denne stressen finner heldigvis mine medseconder og jeg tid til å finne på fulstendig usaklige ting å gjøre (eller som de sier i Frankrike n'importe quoi). Igår for eksempel satt fem stykker med en gitar, en sangbok og et videokamera. Blant annet tok vi opp Rannei som spilte fader Jakob (hun referer nå til seg selv som, and I quote: Mozart med tits), Victoria, Maren og Vilde som synger (eller egentlig mer Maren og Vilde som synger og Victoria som truer kameramannen (nemlig meg)) og for å ikke glemme vår fantastiske tolkning av Johnny Cashs "Hurt". Jeg var da selvskaderen og med hjelp av litt ketsjup ble det veeeldig* realistisk. Skal prøve å få lagt det ut snarest.

Om to uker har jeg ferie, det blir så deilig. Selv om jeg så kart hadde ferie for bare en måned siden. Først drar hele seksjonen til Marseille en uke, så er jeg to dager i Paris før jeg drar nordover. Å jada, dere hørte meg rett, I'm coming baaack, gjem dere mens dere fremdeles har muligheten.

Så ja, igjen bare masse n'importe quoi fra meg, men hva ville vel livet vært uten litt randomness?

Forresten, tittelen er ett desperat forsøk på kontaktannonse: gutt, digg, 17-18 år, sprek, intelligent, humoristisk, snakker norsk/engelsk/fransk, singel og ufattelig dum? Kontakt meg.

Latter fra
W

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/39439000/jpg/_39439342_chimpkiss203300.jpg

5 kommentarer:

 1. Du har virkelig ikke et liv du <3

  SvarSlett
 2. jeg mer liv enn deg :)

  Men for diskusjonens skyld, nei, jeg har ikke ett liv :p <3

  SvarSlett
 3. du kan glededeg med at du ar mer liv enn min noe overvektige katt som bruker dagene på å ligge i sofaen (alltid på samme sted) og mjaue mens hun løper rundt beina mine. nå ble du nok glad!

  gleder meg til filmene! ooh!
  <3

  SvarSlett