tirsdag 1. september 2009

frankrike!

tadam! siden denne bloggen først og fremst ble oppretta for å fortelle folk om vårt spennende liv i frankrike, tenkte jeg at jeg skulle begynne med å fortelle om mitt spennende liv i frankrike! nå har jeg faktisk vært i dette pene landet i over et døgn, og snart har jeg vært i fontenay-le-comte over et døgn også!

i frankrike har de kule rulletrapper. de har også mye rar mat. og pasta forma som bittesmå-bokstaver. men i hvert fall, over til noe mer artig: i går skulle jeg endelig få møte min mystiske vertsfamilie som jeg ikke visste noe om, men så viste det seg at jeg faktisk visste en del om dem, de er nemlig marianne, som går på naboskolen min, sin vertsfamilie også! de hadde nemlig tatt kontakt med hennes skole først og bedt om to norske, men fått beskjed om at de ikke syntes at to norske skulle bo samme sted, så da tok de kontakt med min skole og ba om en norsk også. haha. utspekulerte mennesker! det var jo derfor ganske forvirrende og slikt, og i går var jeg ganske usikker på hva i all verden jeg skulle gjøre. menmen, nå har jeg snakka med kariquarré-dame som ordner alt, og hun leiter etter en ny vertsfamilie til meg.

i mens skal jeg altså bo her, og det går egentlig veldig greit, familien er kjempesøt, vertsmoren har en merkelig litt mislykka hårfarge som er brun, men lilla ved røttene og så grå? merkelig. JEG HAR ET NYDELIG ROM. det er så pent, det er oransje, og har et bittelite skrivebort med krakk og et lite skap og en oransje hylle og skikkelig bred vinduskarm man kan sitte i og utsikt over den søteste gate. pentpentpent. jeg vil nesten bli i denne familien bare på grunn av det! men vi får se.

dagens glose;
fouillis : rot, virrvarr

a

4 kommentarer:

 1. Så koslig! er det stort nok til at jeg kan komme på besøk?? <3

  SvarSlett
 2. Neimen, så bra da :)De forresten pasta formet som bokstaver i Spania og, hvis du lurte :)

  SvarSlett
 3. BOKSTAVPASTA! SEND MEG SEND MEG. jeg kan gi deg, øhm, kjeks?

  men det er bra at ting er koselige.<3

  SvarSlett
 4. så bra at du har det fint vennen min! det høres utrolig koselig ut der :) rommmet ditt hørtes veldig fint ut, jeg føler det er litt sånn romantisk stil? eller det er bare kanskje meg det.. haha
  savner deg!<3<3

  SvarSlett