onsdag 9. september 2009

Produkt av tid til overs (som man burde bruke paa lekser?)

Hei igjen!

Uuh, her i Frankrike har de en egen utropstegnknapp - hvor fancy er ikke det? Ellers klikker jeg over det stygge tastaturet paa disse skolepcene, og de har sperra alle unblocksidene. Blae

I dag har jeg og herr Larsen slutta klokka fem, men i gaar OG overigaar begynte vi klokka ett! Hvor goey er ikke det! (Jeg vet dere er misunnelige). Paa mandagene kan jeg sove saa lenge jeg vil hos vertsfamilien, men paa tirsdager maa jeg staa opp samtidig som alle andre paa internatet, det vil si. klokka sju. Nedtur.
Saa gaarsdagen brukte jeg paa aa henge paa biblioteket og gjoere lekser (err) og henge paa Elises pc, siden den er den eneste av vaare som har internett.

Engelsk har gatt fra aa vaere yndlingsfaget mitt her til aa bli helt uutholdelig. Let lenge etter kjedeligere timer! Jeg og Christopher er i Europaklassen, dvs at vi har ett par fag i uka paa et fremmedspraak, som engelsk eller spansk hvis man har det - poenget - alle er skikkelig nerder! Og ikke alle er av dem smarte typen :D

YEY
De har ekkel mat her.
Og det er over 30 grader og jeg pakka bare hoest og vinterklaer.

Hvordan er vaeret hjemme? (ond latter)

Mademoiselle Rian - som paa fransk blir uttalt som rien som betyr ingenting

Og veldig mange syns det er veeldig morsomt at navnet mitt noen ganger hoeres ut som McCain, som er det franske orden for, DUMDUM; pommes frites

:D

8 kommentarer:

 1. hvorfor kan du sove så lenge på mandager? og har du ikke timer på tirsdager?? mystifystisk :) og hvorfor er det bare hun elise som har internett? hvorfor er engelsk kjedelig mai-ken?

  det er fint at du er flink til å pakke, men skal jeg si deg en ting? det er noe som kalles butikker? har ikke du fått et stipend du kan bruke av? :)

  mai-ken har morrsomt navn! <3

  SvarSlett
 2. MaCain er jo han derre politikern :)

  SvarSlett
 3. og hva er unbluck sider?

  det var mange spørsmål gitt :D

  SvarSlett
 4. Hah! Idag har det faktisk vært strålende vær her. Ikke 30 grader men varmt for det (: Å

  SvarSlett
 5. HALLO! PAA LISTA VI MAA KRYSSE OSS AV PAA NAAR VI SPISER MIDDAG STAAR JEG OPPFOERT SOM MAI-KAN! haha, hurra

  pa internatet maa allle ut foer klokka halv aatte, for internatet stenges og frokosten vaerer ikke evig. Men natt til mandag sover jeg hos vertsen :D unblocksider er for aa komme inn paa face selv om det er stengt (a)

  Det var mange svar det gitt.

  saa bra da herr kalsnes, da kan du jo holde t-skjorteskillet ved like :D <3

  SvarSlett
 6. Mhm (: det var det som var tanken <3

  SvarSlett
 7. er det ikke frances frites altså? :)

  og regner med at du er godt i gang med den geniale planen vår! :)

  og det er morsomt at du er i frankrike, men det er litt rart også. hvorfor har bare hun elise internett? men jeg trodde dere ikke hadde fremmedspråk jeg? (forvirret)
  <3

  SvarSlett
 8. Hei!
  Jo, det er bare på McDonalds det heter McCain tror jeg, jeg aner ikke hvorfor. Men jo,ja, vi har ikke fremmedspråk? Den europatimetingen jeg skrev om er for de som har spansk eller tysk, men det er også en time på engelsk, men jeg tror ikke vi skal være med på den (understrek tror)

  jeg syns også det er litt rart! men det værst er at jeg ikke er med dere <3

  SvarSlett