fredag 18. september 2009

min navle; din navle

verdens navle
navle = nombril

hmm, jeg vurderer å begynne og ta med macen på internatet sånn at jeg kan oppdatere litt oftere, da blir det ikke så mye å skrive om på fredagene, lørdagene og søndagene? når til og med herr makspuls tørr å gjøre det er det kanskje trygt nok. uansett! hva har skjedd i fontenay denne uka da?

på mandag hadde jeg min første balletttime, læreren min er av den typen som tråkker på føttene dine eller knipser deg hvis du står feil, hun er ikke redd for å få sin egen datter til å gråte og hun sukker, hyler og sier "NON, NON, NON MARI MA PETITE CHÈRIE!" hun skremmer meg sterkt. hun får også musklene mine til å gråte.

ellers forstår jeg mer og mer i timene, selv om det bare blir mer og mer tydelig at matte, fysikk/kjemi og scienes de la vie de la terre er mine yndlingsfag! (svt-læreren min heter M LIMOUSIN! genialt! andre artige navn; to jenter jeg har blitt kjent med heter BLONDINE og SIXTEEN! franskmenn er småsprø)

jeg liker ikke bising X 4, det er merkelig.
jeg liker ikke bestyrerinnen på internatet.

maten i kantina blir mindre og mindre spiselig = i dag har jeg vært selvstendig og gått på butikken og kjøpt energibarer, frokostblanding og epler. jeg er kul.

nå skal jeg skrive novelle på fransk.
(i passé simple)


men det går fint, egentlig!

a

1 kommentar:

  1. Hva er bising? Kan noen svare meg på det? <3

    tihi! OG MARI! GRATULERER MED DEN DIKT TING GREIA PÅ DAGBLADET! <3

    SvarSlett