søndag 6. september 2009

*host*

Dagens bursdag: Ragnar, Biatchy, Ragnhild, Fregnetryne (og de andre navnene dine)
Hola!
Imorgen flytter jeg på internat, gleder meg faktisk litt ettersom å bo hos vertsfamilie blir litt slitsomt etterhvert. Nå skal jeg bare bo her i helgene ;) Uheldigvis innebærer det at jeg må pakke på nytt, boring!
Bayeux er en fiiin! by, med masse koselige bygninger og et marked (hvilket jeg syntes er ganske imponerende). Fredag var faktisk helt grei, og høydepunktet var vel gjenforening med Delmotte, vår kjære mattelærer fra forkurset og nå min mattelærer i de kommende årene.

Lørdag var jeg på oppdagelses tur i Bayeux, når jeg skulle hjem greide jeg til og med og gå meg bort, men skjønte at jeg var på villspor når jeg kom til bygrensen. Siden jeg ikke har stedsans var jeg ganske fornøyd når jeg faktisk kom meg tilbake helt på egen hånd. Jeg var også på løpetur i den botaniskehagen (trés jolie).
Andre nyheter? Jo, jeg er forkjølet så fredag kveld ble brukt til å overtale vertsen om at de ikke trengte å frakte meg til legen. Ja, hesten er tilbake!
W
p.s syntes bloggen vår savner innlegg fra et medlem les: R, selv om du bare har internett i helgene blir vi nok alle glad for oppdateringer.

2 kommentarer:

  1. Hesten er tilbake! FH er også forkjøla og bruker mye tid på å etterligne hesten bare så det er sagt!

    Jeg er dagens bursdags barn! *stolt*

    SvarSlett