søndag 6. september 2009

IT ALL SEEMS CLEAR TO ME NOW!

tadam! i går, som alstå var en lørdag, var jeg på oppdagelsesferd i den store byen fontenay-le-comte. dette oppdaget jeg; BELGISK SJOKOLADEBUTIKK, søt garnbutikk, pen bokhandel med fine franske barnebøker + brevpapir, steder de faktisk selger klær, ballettskole!, tatoveringsstudio, og, sist men ikke minst, SELVE GRUNNEN TIL AT DE SENDTE MEG TIL FONTENAY LE COMTE:



















så da veit dere det liksom :'D

dagens glose: emmitouflês ; godt innpakket

A

4 kommentarer:

  1. Dit vil jeg også!

    Og mari vil du at jeg skal komme ned dit og hjelpe deg gjennom denne vanskelige tiden? <3

    SvarSlett
  2. så klart, men mari, kjære deg, jeg har jo vært ansatt av dine foreldre i tre år nå som støttekontakt, du trenger jo ikke å dra bare på grunn av det...obs! det skulle du foresten ikke vite! beklager...foresten så har vi et problem til uka, jeg får ikke gitt solveig pillene sine...tror du Trond husker å ta eg av det? Det er så mye stress å være støttekontakt for to mennesker samtidig
    <8

    SvarSlett
  3. mohaha! sjokolade! lotte, jeg har alltid hatt på følelsen at noe var galt, men jeg trodde at det var du som var problemet? det er altså meg? O: sjokkerende. jeg skal ringe solveig og minne henne på pillene, vi kan ikke risikere at hun går helt agurk (man må digge sven)

    SvarSlett