torsdag 15. oktober 2009

7,5 er...

ikke bra, men når man forventet 2 eller 3 så er 7,5 lykke. Ja, det er snakk om karakterer og det noe spesielle franske skolesystemet. I hvert fall, i dag fikk vi tilbake fysikk-kjemi prøven og til min ikke så store overraskelse suger jeg ganske heftig i fysikk-kjemi. Men, så fikk jeg 7,5 og selv om det er stryk gjør det meg glad, fordi det er en bra stryk (10 er stå).

Ellers går det bra med karakterer sånn generelt sett, gym er gøy fordi akkurat nå har vi fridrett og kravene er lave, fransk går greit, matte går overraskende bra (burde nesten ikke skrive/si/tenke på at det går bra, jinxer sikkert bare flaksen min). Fekting er gøy, det har jo ikke noe med skole å gjøre, men, men. Jeg vinner fremdeles sjeldent, men greier i hvert fall og skåre poeng og en del blåmerker.

Jeg skal til Paris om nøyaktig 9 dager, !!!! Da blir det vintageshopping, vanligshopping, forhåpentligvis markedsshopping og litt sightseeing. Skal prøve å låne kameraet til noen så jeg kan legge ut litt bilder.

Gleder meg til jul og snøen bør være tilstede ellers blir jeg irritert!

¤ sol ¤

W

1 kommentar:

  1. Jeg vet det er litt slemt men: HAHAHAHAHAHA! ELisabeth stryker! Jeg ler! :) Fekting interessant, hvis du lurte så spiller jeg håndball, vi har vunnet alle kampene våre i år. Paris? Det er ekkelt, det er oslo som er the place to be <3 Jeg har naturfag nå, vi ser hvor mye fett det er i potetgull gleder meg til gossip girl og toro!! <3

    SvarSlett