torsdag 1. oktober 2009

Phoque

Dagens ord: Phoque-Sel (uttales som fåk) hihi, det er morsomt hvis du tar den :p
Dagens bursdagsbarn: Victoria (Schei)
Dagens mat: Kake
Dagens sang: I was broken av Robert Pattinson eller Eyes on fire av blue foundation (vi kjører vår egen liten twilight obsession periode her i Bayeux :P)
Dagens irriterende ting: Dumme franske gutter som ikke skjønner at bare fordi du kommer bort og snakker til dem betyr det ikke at du er interessert.
Dagens obsession: Robert Pattinson (som alltid) og å skrive dagens diverse ting.
Dagens nerd: Meg

Salut!
Som jeg pleier sitter jeg på skolepc på norskrommet i friminuttet, burde egentlig sosialisere med franske mennesker, men det er jo slitsomt og dessuten skremmende sosialt.

Apropos sosiale ting, i helgen var jeg i Paris! Det var kjempe ksoelig fordi da møtte jeg australske venner!! også familie da :) Også spiste jeg snegler, som faktisk er veldig veldig godt, hvem skulle trodd det? Det ble jo selvsagt litt shopping også, og jeg er stolt over å konstatere at jeg brukte ikke en eneste, euro eller krone av mine egne penger. (foreldre har jo noen nyttige bruksområder)

Ellers har jeg en SVT prøve neste uke som jeg bør øve til, timer på fransk er litt vanskelig.. også er de veldig glad i å pugge dikt her så det gjør vi i fransken (ja det er et sært land). Jeg har også begynt på fekting! Det er kjempe gøy, men jeg er super dårlig, haha, jeg tror alle de andre ler av meg bak ryggen min, jaja. Fra mandag til tirsdag var vi faktisk også på klassetur med den franske klassen, det var gøy! Klassen er veldig hyggelig og nå kommer de bort og snakker med oss også, noen satt til og med med oss i lunsjen :O

Au revoir
W

2 kommentarer:

  1. du er søt! <3 jeg har også SVT-prøve neste uke, men satser på at det går greit fordi det bare er mikroskop-ting (egentlig fordi jeg er altfor lat til å gjøre lekser i helga..)

    SvarSlett
  2. det er fint at foreldre kan brukes til nyttige ting :) jeg har ikke noe å skrive :)

    SvarSlett