mandag 19. oktober 2009

Uansett

Dagens kake: Super cookie fra Michalinen (eller hvordan man staver det)
Dagens franskeord: Degage (betyr stikk og er ganske frekt, ikke si det til en lærer)

Nå skriver jeg fra sengen hos vertsen, midt på dagen, på en mandag når jeg egentlig skulle vært på institusjonen (skolen). Jeg skulker ikke, jeg er forkjølet og etter en søvnløs natt (sånn helt seriøst) var det skikkelig digg å sove litt lenge når solen hadde stått opp. Har aldri helt skjønt meg på det, hvis jeg først ikke greier å sovne om natten så sover jeg ikke i det hele tatt, uansett hvor trøtt jeg er. Derimot med en gang kl blir sånn 7-8 faller jeg om død. Mystefiystisk (eller bare direkte uinteressant).

Uansett (gud, som jeg elsker det bindeordet), nå er det bare noen dager igjen før jeg drar til Paris!! Fem dager med deilig ferie og vi drar tidlig på fredag sånn at vi går glipp av de to siste mattetimene *seiersdans*. Jeg har funnet noen adresser til noen vintagebutikker jeg skal gå i, kan poste navn senere, skal også prøve å poste bilder. I hvertfall, etter jeg har vært i Paris skal jeg bo hos vertsen resten av ferien. Det er fremdeles litt småkleint, særlig når jeg bor her i lengre perioder, ikke at de ikke er hyggelige, men ja... AWKWARD!

Annet nytt? Jeg skal farge håret mitt brunt. Noe jeg har sagt det siste året, men nå skal jeg faktisk gjøre det, sel vom jeg syntes det er litt skummelt. Og¨å er det litt morsomt å være blond i Frankrike da, men syntes det er på tide med forandring. Føler også at ejg bør utnytte hvor genialt billig det er her, for klipp, vask og farging betaler jeg omtrent like mye som stussing av håret ville kostet i Norge. Det er helt sykt! I tillegg til at det e rbillig er det et ganske svært utvalg av frisører. Bayeux; ca 15 000 innbyggere, ca tre apoteker, ca 8 frisører, og et uendelig antall bakerier. Hvordan tjener disse menneskene penger??

10 kommentarer:

 1. jeg liker også bindeordet uansett :)

  SvarSlett
 2. jeg tror du er vår største kommentator Rannei, kredz til deg! :D

  SvarSlett
 3. Jeg vil også kommenter:D elisabeth med brunt hår?:D i like i like:D dina som snakker Btw

  SvarSlett
 4. det er ikke lett å holde orden på hvem som er ragnhild og hvem som er rannei elisabeth? <3 det er sjukt mange frisører i fontenay og; SÆRT!

  SvarSlett
 5. hehe, ja jeg blander dere, sorry Ragnhild!

  SvarSlett
 6. siden du har vært så koselig og faktisk lest den tragiske, lille, nedlagte bloggen min og KOMMENTERT ! Så skal jeg kommentere på din :)
  (jeg er en hyggelig søster!)

  jojo, altså denne super cookie vil jeg smake, det er lov å ta med til norge når du kommer.

  Også , hvis du farger håret brunt så slutter jo kanskje "stalkeren" din og like deg ? :O meget dumt... men forandring fryder.

  btw, far har kjøpt 2 kg med godteri til deg å vennene dine !!!!! ( men jeg tok litt av det, fristet sånn)enjoy! klem fra amalie, verdens beste søster<3

  SvarSlett
 7. Elisabeth - brunette! Vel, det ødelegger for vårt blondine samhold, men du vil alltid være like blond på innsiden - gleder meg til å se deg som et sikkert meget vakkert kinderegg! <3

  SvarSlett
 8. RANNEI? HVEM I HULESTE HEITA ER DET? OG MÅ JEG SI AT JEG ER MEGET SKUFFET! FISHY OG BIATCHY FOREVER MY ASS!!!! Ja. Du kan vente deg en pakke i posten snart, jeg må bare poste den først! <3

  SvarSlett
 9. beklager kjæreste ragnhild, men dere har like navn, minn hjrne ikke se nyanser, det være vanselig for meg, du skjønne det, ja.
  hurra! <3

  SvarSlett