fredag 16. oktober 2009

POSTEN <3

dette innlegget er dedikert til den så absolutt fantastiske posten! jeg elsker posten. jeg elsker postemenn med røde jakker og røde biler og aleksanders evig kjærlighet (nå avslører jeg kanskje ting jeg ikke burde) til postman pat har smitta over på meg, for herregud, så fantastisk posten er!

uansett hvor sliten man er på fredagen, uansett hvor utrolig smertefull den siste timen med etudié er, uansett hvor lyst man har til å skrive over alle leksene man har, og ses-prøven på mandag, og franskprøven som kommer når man minst venter det og det faktum at frankrike er franskt og at man generelt føler seg tilbakestående hele tida, uansett, når jeg kommer til vertsen og det ligger og venter POST på meg, så bare blir alt borte, og magien i det å åpne noe og ikke ane hva som er inni, bare det å vite at det er til DEG, det er fantastisk, det er magisk, det er utrolig! jeg elsker posten.

i dag fikk jeg forresten en veldig fin pakke av min mamma med ROSINER, havregryn, tørkede aprokoser, sjokolade og lakris (HALOWEEN ftw <33)>

leve postverket, leve postman pat, leve rødfarge og lakris!
POSTEN I MITT HJERTE

(ps. ikke spis kylling med vanilje, honning og sitron, det er ekkelt)
frimerkerte klemmer fra A

5 kommentarer:

 1. jeg skal sende deg brev, takk for pakken btw <3

  SvarSlett
 2. ååå har noen adressen til maiken?
  føler jeg må sende xxxxx samtidig til alle, så hvis folk ikke gir meg adressen til maiken snart sååååå tar ting tiiid :D <3

  SvarSlett
 3. adressa til maiken:
  maiken rian
  24 rue francais meilland
  49000 angers
  france

  adressa mi!
  mari aksnes
  (evt. c/o harfaux)
  25 route de fontenay
  85370 le langon
  france

  <3

  SvarSlett
 4. elisabeth, hva er addressen din? jeg har fortsatt ikke fått sendt deg bursdagskortet ditt (unnskyld en million ganger, men nå har det luggi her en god stund allerede)

  jeg har en del andre kort liggende også, hva er addressen din igjen celine?

  missyah

  SvarSlett